NSK csapágyak – Prémium kategória

A Hungaro-Rolling Kft. szerződött disztribútora (authorised distributor) japán legnagyobb múlttal rendelkező csapágygyártó konszernének, az NSK-nak. Az NSK a világ egyik vezető globális gyártója a golyóscsapágyaknak, görgőscsapágyaknak, lineáris rendszereknek. Az NSK csapágyak a legnehezebb üzemi körülmények között is a lehető legnagyobb pontossággal biztosítják a mozgást.  Az NSK japán gyártó csapágyai az ipar számos területein bizonyítják megbízhatóságukat és költséghatékony üzemelésüket. A felhasználási helyek igen változatosak, szélturbinák, bányaipari gépek, szerszámgépek, autóipari felhasználások stb. Lineáris rendszereit számos iparág gyártósorain alkalmazzák. Az NSK az autóipar  vezető autógyártóinak és beszállítóinak globális partnere. 

Az autóipar magas követelményeinek való megfelelés megköveteli és generálja a fejlesztések megállíthatatlan folyamatát.
Az NSK termékei új mércét állítanak fel a megbízhatóság, tartósság és hatékonyság területén. A gyártó minőségmenedzsment rendszere a legkülönfélébb szolgáltatásokat nyújtja, legyen szó mérnöki tanácsadásról, oktatási tevékenységről, beépítési javaslatról.

Cégünk áruellátását az NSK európai központi raktára biztosítja, mely a hollandiai Tilburgban található, emellett az angol illetve német raktárbázist is elérjük. Miskolci telephelyünk raktárkészlete lefedi partnereink igényeinek nagy százalékát. A gyártó raktárkészletéről rendelt tételek standard szállítási határideje 1,5 hét, mely módosítható néhány munkanapos gyorsszállításra is. Sürgős esetben lehetőség van direkt címes szállításra is, mely a gyártótól közvetlenül a felhasználóhoz irányul, így gyakorlatilag akár 1 munkanapos szállítási idő is megvalósítható közvetlenül a gyártótól a felhasználóhoz.

NSK termékpaletta:

  • golyóscsapágyak
  • görgőscsapágyak
  • szuper precíziós csapágyak
  • csapágyegységek
  • lineáris technika
  • speciális csapágyak

NSK minőségi tanúsítványok:

Letöltés – link

NSK katalógusok a letöltések menüben találhatók!

ISB csapágyak – Középkategória

Szeretnénk fenntartani a közkedvelt középkategória kínálatát az olasz ISB termékpalettájával. A kereskedelemben járatos mélyhornyú golyós- és görgőscsapágyakat raktárról tudjuk szállítani, a gyártó olaszországi készlete pedig pár napos szállítási határidő alatt érhető el.

ISB katalógusok a letöltések menüben találhatók!

KBS csapágyak – Általános felhasználásra

Kínálatunk természetesen kiterjed a kisebb igénybevétel esetén gazdaságosan alkalmazható általános felhasználási kategóriára is. Ebben a szegmensben kiemelt márkánk a koreai KBS.

KBS katalógusok a letöltések menüben találhatók!

Csapágyipari kínálatunk

  1. Gördülőcsapágyak
  2. golyóscsapágyak (mélyhornyú, beálló, ferde hatásvonalú, négypont érintkezésű, axiális)
  3. Hengergörgős csapágyak (radiális, axiális)
  4. Hordógörgős csapágyak (radiális, axiális)
  5. Tűgörgős csapágyak (radiális, axiális)
  6. Támasztógörgők, vezetőgörgők
  7. Y csapágyegységek
  8. Járműipari csapágyak
  9. Siklócsapágyak
  10. Gömbcsuklók
  11. Csapágyházak, csapágytartozékok
  12. Lineáris technika
  13. Speciális igényeknek megfelelő csapágyak
  14. Rozsdamentes csapágyak
  15. Hőálló csapágyak
  16. Szerszámgépipari csapágyak
  17. Szabadonfutók
  18. Műanyag csapágyak
  19. Villamosan szigetelt csapágyak